ЗДО "Сонечко" с. Павлівка, Павлівка
Вінницька область, Хмільницький район

День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. А сьогодні дорослі мають огорнути дітей ласкою і любов’ю.

Тому в нашому закладі відбулося свято «Подорож до країни казок». До малечі завітали Баба Яга, Лісовик, Водяний, Бабуся-Сміхотуся, Фея. Герої разом з дітьми виконували цікаві завдання, танцювали таночки, грали ігри, ловили бульбашки. Безліч сюрпризів чекало на малечу у цей день: на дереві виросли цукерки, під деревом знайшлися соки, різні майстер-класи. Діти з задоволенням розфарбовували здоровенну розфарбовку, готували смачнющий коктейль і потім смакували його. Вихователі зробили дітям тату і розфарбували волосся. 

Щиро дякуємо батькам та працівникам закладу за допомогу в організації заходу. А кожній дитині бажаємо міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

            

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *